Medicare cobreix els auxiliars de salut domiciliària?

Medicare cobreix els auxiliars de salut domiciliària?

Medicare és un programa d'assegurança mèdica federal principalment per a persones de 65 anys o més. Una pregunta habitual entre els beneficiaris és si Medicare cobreix els auxiliars de salut a la llar. La resposta és sí, però en condicions específiques.



Medicare cobreix els auxiliars de salut domiciliària?


Criteris de cobertura de Medicare

La part A de Medicare (assegurança hospitalària) i/o la part B (assegurança mèdica) poden cobrir els serveis de salut domiciliària si es compleixen els criteris següents:

  1. Ordres del metge: un metge ha de certificar que necessiteu atenció intermitent d'infermeria especialitzada, teràpia física, serveis de logopèdia o teràpia ocupacional continuada.
  2. Estat confinat a casa: has d'estar confinat a casa, és a dir, et costarà sortir de casa sense assistència.
  3. Agència certificada per Medicare: l'agència de salut domiciliària que presta atenció ha d'estar certificada per Medicare.
  4. Trobada cara a cara: un metge o un proveïdor d'atenció mèdica ha d'haver tingut una trobada cara a cara amb vostè en un període de temps determinat per certificar la seva necessitat de serveis de salut a domicili.

Serveis coberts

Medicare cobreix els serveis d'ajuda a la llar a temps parcial o "intermitents", però només si també rebeu atenció especialitzada (com ara cures d'infermeria o teràpia). La cobertura inclou:

  • Atenció d'infermeria especialitzada intermitent: inclou tasques com l'administració d'injeccions, l'alimentació per sonda i el canvi d'apòsits per ferides.
  • Teràpia Física: Ajuda a recuperar el moviment i la força.
  • Serveis de Logopèdia: Ajuda a la comunicació i dificultats per deglutir.
  • Teràpia Ocupacional: ajuda a reaprendre les activitats diàries.
  • Serveis Mèdics Socials: ofereix suport per a problemes socials i emocionals relacionats amb la vostra malaltia.

Limitacions dels serveis d'ajuda a la salut domiciliària

Medicare no cobreix l'atenció a casa les 24 hores del dia, els àpats a domicili o els serveis de mestressa de casa, com ara neteja i compres, quan aquesta és l'única atenció que necessiteu.

Consideracions financeres

Per a aquells que compleixin els requisits, Medicare paga el cost total dels serveis de salut domiciliari coberts. Tanmateix, si necessiteu serveis d'assistència sanitària a domicili més amplis o si no compliu els requisits d'elegibilitat, és possible que hàgiu d'explorar altres opcions com Medicaid, assegurança privada o pagament de butxaca.

Com accedir als serveis

  1. Certificació del metge: assegureu-vos que el vostre metge certifici la vostra necessitat de serveis de salut domiciliària.
  2. Trieu una agència certificada per Medicare: seleccioneu una agència que compleixi els estàndards de Medicare.
  3. Desenvolupeu un pla d'atenció: treballeu amb el vostre metge i l'agència de salut domiciliària per crear un pla d'atenció adaptat a les vostres necessitats.

Conclusió

Medicare cobreix els auxiliars de salut a domicili en determinades condicions, principalment quan també es requereixen serveis d'infermeria o teràpia especialitzats. És important entendre aquestes condicions per maximitzar els beneficis disponibles sota la vostra cobertura de Medicare. Consulteu sempre amb el vostre proveïdor d'atenció mèdica i un representant de Medicare per navegar amb eficàcia en la vostra situació específica.

Post a Comment

0 Comments