Què és la dieta de Gary Brecka? Pros i contres

Què és la dieta de Gary Brecka? Pros i contres


La dieta Gary Brecka és baixa en carbohidrats i sucres refinats. Anima les persones a consumir 30 grams de proteïnes seguits de 30 minuts d'exercici de baixa intensitat en mitja hora després de despertar-se.



Gary Brecka Diet



Si esteu interessats a allargar la vostra vida útil, potser haureu sentit a parlar de Gary Brecka. Considerat per molts com un expert en mortalitat, Gary Brecka se centra a ajudar les persones a obtenir la màxima funció corporal.


El cofundador de 10X Health System, Gary Brecka és llicenciat en biologia i biologia humana, però potser és més conegut pel seu treball amb clients d'alt perfil com la presidenta de l'Ultimate Fighting Championship, Dana White.


A aquells que segueixen Gary Brecka a les xarxes socials se'ls ensenyen les seves recomanacions nutricionals, inclosa menjar 30 grams de proteïna en 30 minuts després de despertar-se. Potser us preguntareu: val la pena seguir aquestes recomanacions? I estan segurs?


Aquest article fa una ullada més de prop a la dieta Gary Brecka, inclosos els seus pros i contres.


Què és el pla de dieta de Gary Brecka?

La dieta Gary Brecka també es coneix de vegades com la dieta ceto de Gary Brecka. És un règim de consum alt en greixos, baix en carbohidrats i proteïnes moderada dissenyat per posar el cos en cetosi. (Si no esteu familiaritzat amb una dieta cetogènica, podeu obtenir-ne més informació aquí.)


Gary Brecka ofereix recomanacions dietètiques i de suplements personalitzades basades en els resultats de les proves genètiques i de sang, però també recomana generalment que les persones redueixin la quantitat de sucres refinats i greixos no saludables que consumeixen. Fa èmfasi en menjar aliments sencers i sense processar.


A més, defensa pràctiques com el consum de 30 grams de proteïna seguit de 30 minuts d'exercici de baixa intensitat en els 30 minuts posteriors al despertar als seus vídeos de TikTok i a Instagram.


Quins avantatges té la dieta Gary Brecka?

Alguns dels beneficis potencials per a la salut d'una dieta cetogènica com la dieta Gary Brecka inclouen:


  • millora de la salut metabòlica
  • una reducció dels nivells de sucre en sang i insulina
  • pressió arterial baixada
  • un risc reduït de malalties del cor
  • pèrdua de pes i reducció de la gana

Podeu llegir més sobre els beneficis per a la salut d'una dieta cetogènica baixa en carbohidrats aquí.


Quins són alguns desavantatges de la dieta Gary Brecka?

Gary Brecka encoratja els ajustos dietètics personalitzats per assegurar-se que obteniu suficients vitamines i minerals. Tanmateix, hi ha alguns riscos potencials amb una dieta d'estil cetogènic.


El consum limitat d'hidrats de carboni pot fer que el cos experimenti el que es coneix com a grip ceto. Els símptomes poden incloure Font de confiança:


  • fatiga
  • nàusees
  • restrenyiment
  • mareig

Mantenir-se ben hidratat, tal com es recomana a la dieta Gary Brecka, pot ajudar a evitar els símptomes de la grip ceto, eliminar les toxines i donar suport a la digestió.


Les dietes d'estil cetogènic també poden augmentar les vostres possibilitats de càlculs renals i baix nivell de sucre en la sang. Per a la sostenibilitat a llarg termini, és important controlar els aliments i els suplements que està prenent per evitar la deficiència de vitamines. Podeu llegir més sobre els riscos potencials d'una dieta cetogènica aquí.


És important recordar que una dieta d'estil cetogènic no és adequada per a tothom. Una dieta cetogènica no és recomanable si teniu:


  • malaltia renal crònica
  • un trastorn alimentari
  • diabetis, tret que estigui sota la supervisió d'un metge
  • insuficiència hepàtica o pancreatitis

És important parlar amb un metge o un nutricionista sempre que estigueu considerant canvis significatius a la vostra dieta.


Preguntes més freqüents sobre la dieta Gary Brecka

Què és la dieta Gary Brecka 30-30-30?

La dieta 30-30-30 consisteix a menjar 30 grams de proteïna en 30 minuts després de despertar-se i seguir-ho amb 30 minuts d'exercici de baixa intensitat. Tot i que Gary Brecka no va crear aquesta idea, sí que la promou i la seva popularitat va augmentar després que en va parlar a les seves plataformes de xarxes socials. Podeu llegir més informació sobre la dieta 30-30-30 aquí.


Quins són els reptes de Gary Brecka?

Al llarg dels anys, Gary Brecka ha promogut una varietat de reptes per millorar la salut del seu espectador, inclòs un repte de respiració i un dejuni d'aigua. Els seguidors de Gary Brecka també han fet un repte de 30 dies de la dieta 30-30-30.


Quina proteïna recomana Gary Brecka?

Per als batuts de proteïnes, Gary Brecka recomana suplements de proteïnes vegans, vegetals i sense soja. Desaconsella els suplements de proteïna de sèrum. (Podeu llegir més sobre les fonts de proteïnes alimentàries suggerides per a una dieta cetogènica aquí.)


Quines vitamines recomana Gary Brecka?

Gary Brecka destaca la importància de la vitamina D3. També recomana prendre altres vitamines i suplements de manera personalitzada en funció dels resultats de l'anàlisi de sang i dels biomarcadors.


Com va ajudar Gary Brecka a Dana White?

A Gary Brecka se li atribueix l'augment de l'esperança de vida de Dana White. Això es va fer provant els seus biomarcadors, canviant els seus suplements i la seva dieta, fent immersions en fred i canviant el seu entrenament.

Post a Comment

0 Comments