Dieta alta en carbohidrats per guanyar pes

Dieta alta en carbohidrats per guanyar pes

Menjar més gelats, batuts i galetes segur que sembla una bona manera d'engreixar unes quantes lliures, però no són les millors opcions. Aquests aliments poden tenir un alt contingut de sucre, però no són els carbohidrats més saludables per augmentar de pes.


Dieta alta en carbohidrats per guanyar pes


Nutricionalment, una dieta per augmentar de pes no és tan diferent d'una dieta per baixar de pes, però se't permet menjar més quan estàs intentant augmentar de pes. Augmentar la ingesta de carbohidrats pot ajudar, però és important menjar una dieta equilibrada que també inclogui proteïnes i greixos saludables. Consulteu el vostre metge o dietista per obtenir ajuda per trobar una dieta que s'adapti a les vostres necessitats específiques.


Carbohidrats saludables per guanyar pes

La majoria de les calories de la vostra dieta haurien de provenir dels carbohidrats. Segons les Acadèmies Nacionals de Ciències, això hauria de ser del 45 per cent fins al 65 per cent de les vostres calories.

Els carbohidrats són la font principal d'energia del cos, i necessiteu més energia en forma de calories quan intenteu augmentar de pes.

Segons la Universitat de Colorado, menjar 500 calories al dia més del que normalment us pot ajudar a guanyar 1 lliura a la setmana. No importa si aquestes calories addicionals provenen de carbohidrats, proteïnes o greixos, però sí que provenen d'aliments saludables.


Afegiu carbohidrats saludables i alts en calories

Un aliment saludable i ric en carbohidrats no només és dens en calories, sinó també en nutrients, ple de vitamines i minerals. Els cereals són bones opcions calòriques per a la vostra dieta rica en carbohidrats i per guanyar pes.

Segons l'USDA, una tassa de quinoa cuita té 222 calories, mentre que una tassa d'arròs integral cuit té 238 calories. L'ordi, l'amarant i el blat sarraí també són bones opcions per afegir varietat saludable als vostres plats.

Els fruits secs, com els albercocs, les panses, les figues i els dàtils, també són densos en nutrients i rics en calories. Una ració de 1/2 tassa de panses té 217 calories i la mateixa porció de dàtils té 208 calories.

Afegir verdures amb midó al vostre plat també pot augmentar la vostra ingesta de calories i carbohidrats. Una patata vermella al forn mitjana té 164 calories, mentre que una tassa de blat de moro tallat de la panotxa té 120 calories.

Les mongetes, incloses les mongetes, les mongetes negres i les mongetes, són una bona font de proteïnes i carbohidrats, i poden ajudar a afegir calories a les amanides, sopes o plats de gra. Una porció d'1 tassa de mongetes en conserva té 215 calories.


Centrat en la nutrició equilibrada

Centrar-se en els carbohidrats us pot ajudar a afegir les calories que necessiteu per augmentar de pes, però no oblideu els altres nutrients importants de la vostra dieta: proteïnes i greixos saludables. Les proteïnes són importants per construir múscul, sobretot si feu exercici per guanyar pes muscular. Els greixos saludables ajuden el cos a produir hormones importants.

Les fonts saludables de proteïnes riques en calories inclouen peixos grassos com el salmó i la tonyina, els ous, la llet, el iogurt i el formatge. El greix és una font concentrada de calories, la qual cosa el fa beneficiós per augmentar de pes. L'oli d'oliva, l'oli de canola, els fruits secs, les llavors i els alvocats són greixos saludables, baixos en greixos saturats, que cal incloure a la vostra dieta per augmentar de pes.

Post a Comment

0 Comments