Com guanyar pes per obtenir corbes i semblar sexy

Com guanyar pes per obtenir corbes i semblar sexy

Tot i que tothom neix amb un tipus de cos determinat genèticament (per exemple, una forma de pera, poma o plàtan), les modificacions de l'estil de vida com la dieta i l'exercici poden canviar lleugerament la forma del vostre físic. Ajustar la vostra dieta per augmentar de pes i omplir el vostre marc amb teixit muscular us pot donar una aparença més corba, tot i que exactament com es veurà corbes al final depèn del vostre tipus de cos subjacent.


Com guanyar pes per obtenir corbes i semblar sexy


Ajusta la cintura amb exercicis abdominals

Feu que l'exercici abdominal sigui una part clau de la vostra rutina d'exercicis. No només molts exercicis abdominals milloren la teva alineació i postura, de manera que pots estar dret i asseure't per tenir més confiança, sinó que també poden cenyir i comprimir la cintura per donar-te una figura de rellotge de sorra.

Realitzeu exercicis com taulons laterals, talls de fusta i estocades amb girs laterals. Aquests treballen els teus músculs oblics, inclosos els oblics interns semblants a una cotilla que ajuden a definir la teva cintura. Practiqueu diverses variacions de taulons (taulons de colze, taulons d'una cama, taulons de caminar i taulons de taulons) per tonificar els vostres abdominals transversals. Aquest múscul s'envolta al voltant de la cintura i treballa per comprimir els seus òrgans interns, de manera que enfortir-lo pot aplanar els abdominals i cenyir-se a la cintura.


Construeix un cul i uns malucs més curosos

També podeu crear corbes a la part inferior del cos augmentant els músculs dels malucs, el cul, les cuixes i els panxells. Les esquat i les estocades treballen tots els músculs de la part inferior del cos, així com els abdominals i l'esquena, i hauríeu d'incloure diverses variacions d'aquests exercicis per treballar la part inferior del cos des de diferents angles. Proveu squat plie, goblet squat i salts a la gatzoneta, així com les estocades laterals i de reverència, que tonifiquen especialment el maluc exterior i les cuixes interiors i exteriors. I realitzeu aixecaments morts i aixecaments morts romanesos per tonificar els isquiotibials i els glutis: aquests exercicis ajuden a crear aquesta definició entre les cuixes i els culs, de manera que els glutis es vegin més animats. Augmenta encara més els glutis amb empentes de maluc i ponts de glutis, utilitzant una barra col·locada sobre els malucs per augmentar la resistència. I afegeix corbes sexy als teus panxells amb elevacions de panxells dempeus, subjectant manuelles per a més resistència.


Doneu suport al vostre augment de pes amb la dieta

També haureu d'ajustar la vostra dieta per augmentar de pes. Una dieta saludable us ajudarà a alimentar els vostres entrenaments i us proporcionarà un suport nutricional per al creixement muscular que us ajudarà a guanyar corbes. Apunta a un augment de pes lent d'aproximadament 1/2 a 1 lliura setmanal, cosa que pots aconseguir menjant de 250 a 500 calories addicionals cada dia. Si actualment esteu mantenint el vostre pes, simplement afegiu les calories addicionals al vostre pla d'àpats existent; si heu estat perdent pes, utilitzeu un estimador de calories en línia per esbrinar quantes calories necessiteu i, a continuació, afegiu-hi de 250 a 500.

La vostra dieta hauria de provenir de cereals integrals saludables i proteïnes magres com el tofu, els ous, el pollastre i el peix, així com fruites i verdures, llegums, fruits secs, llavors i lactis. Presteu especial atenció a la vostra ingesta de proteïnes: l'entrenament de força augmenta les vostres necessitats de proteïnes, de manera que hauríeu de multiplicar el vostre pes en lliures per 0,8 per obtenir les vostres necessitats diàries de proteïnes. Per a una persona de 125 lliures, això significa 100 grams de proteïna cada dia. Augmenteu la vostra ingesta de proteïnes servint ous per esmorzar, inclòs pollastre a la planxa o una tassa de llenties o fesols al dinar, berenant ametlles o gall dindi baix en sodi i gaudint de salmó, tofu o tempeh al sopar.


Establir objectius realistes

Comenceu el vostre viatge de fitness pel camí correcte establint objectius realistes per al vostre progrés. Una rutina de força ben planificada us permetrà augmentar estratègicament el múscul per ajudar-vos a guanyar corbes, però el vostre tipus de cos limitarà el vostre aspecte corbat a mesura que avanceu amb el vostre pla d'entrenament. Si, naturalment, tens una figura lleugera i de supermodel, no podràs aconseguir una figura molt corba amb canvis d'estil de vida, però pots fer-te veure una mica més corbat, així com en forma i saludable.

Tingueu en compte, també, que la sexualitat és més que complir amb certs estàndards corporals. A mesura que vagis més en forma, centra't en com et sents saludable, fort i empoderat: aquesta confiança irradiarà i et farà semblar més sexy.

Post a Comment

0 Comments