Com centrar-se en la salut del pes en lloc de la pèrdua de pes us pot ajudar a assolir els vostres objectius d'any nou

Com centrar-se en la salut del pes en lloc de la pèrdua de pes us pot ajudar a assolir els vostres objectius d'any nou

Quan arribi l'any nou, és possible que sentiu una motivació renovada per prioritzar els vostres objectius de salut i benestar (que potser s'han desviat durant l'agitada temporada de vacances). Però en lloc de centrar-se en un objectiu específic de pèrdua de pes, seguiu els consells de l'especialista en obesitat i lípids, director mèdic i centreu els vostres esforços cap a la ‌salut‌ del pes.


Com centrar-se en la salut del pes en lloc de la pèrdua de pes us pot ajudar a assolir els vostres objectius d'any nou

"La salut del pes és un enfocament holístic que té en compte la salut general d'un, més enllà del seu pes basat en lliures", diu. "Quan mirem la salut del pes, mirem com el pes d'un afecta el seu benestar general, ja que sabem que la pèrdua de pes i el manteniment del pes poden prevenir i tractar malalties com les malalties del cor, la diabetis tipus 2 i molt més".

Centrar les teves resolucions al voltant de la salut del pes en lloc de la pèrdua consisteix a canviar la teva mentalitat per ajudar a crear un estil de vida realista i saludable quan es tracta de moviment, nutrició i altres hàbits de benestar, diu el doctor Nadolsky.

Cada petit pas, des de fer un esforç per mantenir-se hidratat fins a obtenir prou proteïnes, compta com un pas cap al vostre objectiu.

Seguir un programa de comportament recolzat per la ciència us pot ajudar a mantenir-vos al dia amb la vostra nutrició, construint una relació saludable amb els aliments que estimeu versus la privació, diu.

Aquí teniu tres maneres de canviar la vostra mentalitat per centrar-vos en la vostra salut de pes en lloc de la vostra bàscula us poden ajudar a assolir els vostres objectius d'Any Nou.

1. Dona suport a un enfocament més sostenible

Quan es tracta d'assolir els vostres objectius, canviar dràsticament el vostre estil de vida, com ara provar tècniques de pèrdua de pes poc realistes o dietes de moda molt restrictives, no és sostenible. Però, quan adopteu un enfocament més holístic del vostre pes mitjançant passos més petits, podreu aprofitar cadascun per complir amb les vostres resolucions de salut.

"Canvia més cap a menjar aliments saciants i plens de nutrients que et mantenen més saciat durant més temps, cosa que pot ser útil per donar suport a la pèrdua de pes sostenible i la gestió del pes, però també permetre viure una vida saludable", diu.

Tot i que és possible que vegis un altiplà en el teu pes, això no vol dir que no estiguis més saludable, i centrar-te en la teva salut farà que no estiguis tan decebut quan passi aquest altiplà, perquè els teus objectius ja no implicaran un pes ideal. .

Alternativament, jutja la teva salut per la força que et sents i observa el to del teu cos a mesura que augmenta el teu moviment.

2. T'ajuda a defensar els teus objectius de salut

Defensar-se mai és fàcil, però com més ho facis, més empoderat et sentiràs per recolzar-te en els teus objectius de salut, diu el doctor Nadolsky.

Si us preocupa que el vostre pes estigui lligat a una condició de salut subjacent o voleu ajuda amb eines de control de pes, no tingueu por de parlar amb el vostre metge o trobar un especialista que us pugui ajudar.

"Sovint sentim que els membres van sentir que les seves preocupacions no es van abordar ni es van prendre seriosament pel que fa al seu pes", diu, cosa que els va fer sentir estigmatitzats.

Per abordar problemes de salut importants relacionats amb el pes, com ara la hipertensió o la diabetis tipus 2, el Dr. Nadolsky suggereix visitar un metge especialitzat que us pot ajudar a determinar quines eines necessiteu personalment per donar suport al vostre viatge per controlar el pes, com ara WeightWatchers i WeightWatchers Clinic, que us pot ajudar a determinar un camí adequat i sostenible cap a la salut del vostre pes personal. Per a alguns, hi ha modificacions de comportament sostenibles que poden ajudar amb la pèrdua de pes i la gestió, i per a altres, la possible necessitat d'intervenció clínica basada en les directrius i criteris de la FDA.

Si feu el pas per defensar-vos per vosaltres mateixos, estareu molt més a prop d'assolir les vostres resolucions mitjançant els consells i les eines que us donaran els vostres proveïdors d'atenció mèdica.

3. Celebra les victòries més enllà de l'escala

A mesura que la nostra cultura passa d'una mentalitat de nombre a escala i s'inclina a centrar-se en els resultats de salut obtinguts amb la salut del pes personalitzada, estem empoderats per assolir els nostres objectius de benestar col·lectivament i crear un espai junts per a converses saludables lliures d'estigma i biaix.

 Una bona part de centrar-vos en la vostra salut de pes en lloc de perdre pes és que podeu recordar-vos que el vostre pes o la mida de la roba no sempre es correlacionen amb la vostra salut, cosa que pot sentir-se alliberador.

Quan us sentiu nodrits i saludables, podeu centrar-vos en els comportaments que faria el vostre millor jo, com ara fer una excursió per una muntanya nova.

 Si feu petits passos cap a la vostra salut que continuaran augmentant, assolireu (o fins i tot superareu) el vostre objectiu en molt poc temps. Aquí és per prioritzar la salut del vostre pes, i no la pèrdua, el 2024.

Post a Comment

0 Comments